/*** download hasznalati ***/ /* klinikai */ /* bortesztek */
A hidrogén az Élet üzemanyaga

A hónap terméke: Blue Water 700 most 50%-os engedménnyel

A hidrogénes víz  – az élet vize

Japánban, Távol-keleten, Amerikában az orvosi és szépségipari kutatások legkiemeltebb területe jelenleg a Hidrogénterápia​.

​Ezekben az országokban már rendkívül népszerű – valóságos őrület, a Japán kórházakban már kötelezővé vált a hidrogénes víz használata.
A hidrogén a legkisebb de a legerősebb antioxidáns, külsőleg alkalmazva 176-szor erősebb hatása van mint a C-vitaminnak,
vagy 865-ször hatásosabb mint a Q10.
​Mindenekelőtt értsük meg hogyan is működik:

Szabadgyökök, antioxidánsok

Az emberi test működése milliónyi kifinomult, de mára már zömmel ismert kémiai folyamat eredménye. Amíg ezek a folyamatok természetes egyensúlyban vannak, addig erőnlétünk és egészségi állapotunk is kielégítő marad. Életmódunkból adódóan szervezetünket azonban egyre nagyobb környezeti terhelésnek tesszük ki úgy, hogy mindeközben nem ismerjük a várható következményeket.

Az egyik felesleges teher, amivel szépen lassan tehetjük tönkre a testünket, az a szabadgyökök tömkelege.

A szabadgyökök instabil nagy reakció készségű atomok vagy vegyületek, Nagyon rossz a hírük, de ugyanúgy az emberi szervezet működéséhez tartoznak, mint a szikra a tűz égéséhez.

A szabadgyökök mindent megtámadnak, ami az útjukba kerül. Azért ilyen mérhetetlenül agresszívek, mert ellentétben a molekulákkal, egy elektronnal kevesebb, vagy eggyel több van bennük. Ez az egyeletlen elektronszám az, ami a szabadgyököket a szervezetben fosztogató bűnözőkhöz teszik hasonlatossá.

Az élethez szükséges és jó oxigén 2 % ,,elfajul” és káros szabadgyökké alakul, mely egyfajta rendkívül reaktív oxigén. Ez nagyon káros az összes testszövetre, a sejtmembrán és a DNS támadásával a sejtek öregedését okozzák,  ezen kivül a legtöbb betegség (pl rák, ) okozói. A szabadgyökök okozzák az összes betegség szinte 90 %át.

Ezek a betegségek pl: Cukorbetegség, Parkinson-kór, gyomorfekély, nyombélfekély, krónikus hasmenés, krónikus székrekedés, köszvény, magas vérnyomás, atópia, rák, koleszterinszint, artériák keményedése, nefropátia stb.

Az antioxidánsok

Az antioxidánsok azok az anyagok, amelyek egyfajta védőpajzsként működnek az ártalmas, szabad gyökökkel szemben. Számos változatuk fellelhető a különböző élelmiszerekben: A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, Cink, Magnézium, Szelén, Karotinoidok, Flavonoidok és az egyéb polifenol vegyületek.

Természetesen ebből próbálunk nagyon sokat enni szedni különböző módozatokban, de korunkban olyan mennyiségű szennyező anyag éri szervezetünket, hogy ezek már kevésnek bizonyulhatnak.

A hidrogén ion tulajdonságai:

A legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, és az oxigénnel egyesülve szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal bárhova eljutnak.

Ha összehasonlitanánk az általunk ismert antioxidánsokkal, külsőleg alkalmazva 176-szor erősebb hatása van mint a C-vitaminnak, vagy 865-ször hatásosabb mint a Q10.

Miért a hidrogén?

  • A legerősebb antioxidáns, szinte azonnal kapcsolatba lép a szabadgyökökkel, és a kapcsolódás után ráadásul tiszta víz molekula képződik.

  • Az oxidációtól kiváltott oxigénnel ellentétben a hidrogén bevitel előnyös, mert a hidrogén nem diffundál a szervezetben. Az extra hidrogén gázzá válik, és kilégzéssel távozik, így nem lehet túladagolni.

  • Amikor a testfolyadék pH 7,4 értéket tart fenn, akkor a baktériumok vagy más baktériumok nem férhetnek hozzá a testünkhöz, és a  védelmi rendszerünk a jó egészségi állapot fenntartása érdekében kezd el működni. Ha a testfolyadék semleges pH-értéke 7,4, a vérkeringés stabil és a fertőzéssel szembeni ellenállóképesség erősödik , a hormonok és enzimek mozgása gyorsabb. A gondolkodási képesség élesedik

  • A hidrogén a legnagyobb mennyiségben előforduló és legkisebb részecskéje a világegyetemnek. Emiatt könnyedén eléri a test bármely részét, minden sejtjét, képes beépülni, javítani a DNS szerkezetét is. Sokan ezért nevezik az Élet üzemanyagának.

  • PH semleges, ásványokban gazdag, nem tartalmaz nehéz fémeket

  •   Nem tartamaz olyan mikroorganizmusokat, mint pl. a Coli baktérium

  • Nincs benne cukor, nincs benne színezék, nincs benne koffein.  Tiszta és egyszerű ital, nem kell aggódni a hozzászokás az elhízás a káros mellékhatások miatt. Fogyaszthatja minden mennyiségben, adhatja gyerekeknek é öregeknek is.

  • Nem tartalmaz tartósítószereket és semmilyen káros hatóanyagot, sőt, semlegesíti azokat. A világ legbiztonságosabb itala, ami frissít, hasznos az egészségére, erősíti az immunrendszert.

Milyen íze van a hidrogénes víznek?

  • A hidrogén  szagtalan, színtelen anyag. A hidrogénes  víz íze nem változik az általános vízhez képest, de a hidrogént tartalmazó víz finom részecskékkel rendelkezik, így sokkal puhább és lágyabb ízűnek tűnik.

Mennyi ideig iható a hidrogénes víz?

  • A legjobb mindig teljesen frissen elkészített hidrogénes vizet inni, hiszen a hidrogén nagyon könnyű könnyen elpárologhat a levegőből, ezért 3-4 óra múlva már jelentősen csökken a hidrogén tartalma, éppen ezért sosem fogják tudni árulni palackozva, mint a többi gyógyhatású vizet.

Elérhetőségek

A termékek kizárólagos forgalmazója:
Medicalteam Kft.
E-mail: info@medicalteam.hu
www.ultrahangoszsirbontas.com
www.hidrogenterapia.hu
www.hidrogenespalack.hu

Kapcsolat