/*** download hasznalati ***/ /* klinikai */ /* bortesztek */
A hidrogén az Élet üzemanyaga
​Független publikációk a hidrogén klinikai vizsgálatairól​

​Sokan kérdezik, léteznek-e nyilvános eredmények, publikációk a molekuláris hidrogén orvosi, klinikai eredményeiről.
Hisz egyre elterjedtebb a technológia, főleg Távol-Keleten, de itt Európában még alig ismertek az eredmények.
Létezik egy szervezet, a CHESS​ Center for Health, Exercise and Sport Sciences (CHESS) akik folyamatosan figyelemmel kísérik a hidrogénnel kapcsolatos kutatásokkal kapcsolatban megjelent írásokat.
Az adatokat a legmagasabb szintű szakértői folyóiratok és kiadványok, valamint releváns tudományos események​ alapján ​ gyűjtik össze.

A tanulmányok ​csak ​szigorú bizonyítékokon alapuló megközelítés és a helyes tudományos gyakorlat elvei szerint kerülnek bevonásra.
A releváns adatbázisokat (pl. Medline, Web of Science, SciFinder) alkalmazz​á​k irodalmi keresési célokra, és csak angol nyelvű cikkeket vesz​ne​k figyelembe.
A tanulmányok listáját heti rendszerességgel frissítik, és lehetőség szerint a teljes szöveghez​hűek maradnak.
Az ​írásokat​ általában a vizsgálati terv szerint csoportosítják (humán vizsgálatok vs. állatkísérletek in vitro kutatás​ok​), a felülvizsgálati iratok külön bejegyzésként szerepelnek.
Az egyes kategóriákban a vizsgálatokat tovább osztályozzák a különböző betegségek és / vagy betegségmodellek és patológiák (pl. Rák, anyagcsere, gyulladás, májbetegség)​ szerint.
Az írásokban mindig megjelölik a hír forrását.
Küldetésünk, hogy elfogulatlan adatokat gyűjtsünk és a legjobb bizonyítékokat nyújtjuk a molekuláris hidrogén egészségre és betegségekre vonatkozó döntéseinek meghozatalában​, ezért tesszük közzé ezt a weboldalt, eredeti nyelven, mindenki kedvére böngészhet.
Az írások folyamatosan bővülnek, érdemes néha visszatérni.
Keressék hát bizalommal ezt az oldalt:​