/*** download hasznalati ***/ /* klinikai */ /* bortesztek */
A hidrogén az Élet üzemanyaga

Hidrogénnel dúsított vizes arckezelés

Korábban olvastam, hogy a hidrogénnel dúsított víz milyen csodákra képes. A bőrt megfiatalítja, kisimítja, táplálja. Kíváncsi voltam a hatására, de egyben szkeptikus is.

Márc. 11-én, szombaton mentem el a kezelésre, ami közel 1 órás volt. Utána felültem és végigsimítottam az arcomon. „Mint a baba popsija!”- ujjongtam. „Ilyen még sosem volt!” Elmondhatatlan érzés! Mintha nem is az én bőröm lett volna! Az arcom a kozmetikusok szerint vegyes bőrtípusú, azaz bizonyos területeken zsíros, pattanásos, máshol száraz, szinte érdes. Ezzel nehéz mit kezdeni! Ezután belenéztem a tükörbe és csak vigyorogtam! Kíváncsi voltam, hogy amit érzek, az vajon látszódik is, vagy sem.

48 éves lévén természetesen már bőven vannak ráncaim. A kezelés előtt kaptam egy sapkát a fejemre, hogy a hajam ne legyen vizes. Meglepődve néztem a tükörben, hogy a homlokomon milyen erősek, mélyek a ráncok. Ott nem nagyon szoktam látni, észrevenni a hajam miatt.

Vigyorgásom ellenére – ami köztudottan ráncokat visz a bőrre– sokkal kisimultabb, teltebb lett az arcom. A mély barázdák enyhe lankák lettek, összességében a ráncok mintha egy sokkal fiatalabb nő arcát mutatták volna. És csak simogattam a saját bőröm és vigyorogtam, mint egy őrült 10-15 percen keresztül. Azt mondogattam folyamatosan, hogy ez döbbenetes! A hölgy, aki a kezelést végezte, csak szelíden mosolygott rajtam. Ő már ezt tapasztalta. Látta másokon is a hatást. Nem csak a kezelését, hanem az emberekre gyakorolt hatását is. Azt a hihetetlen érzést, hogy ez valóban létezik? Tipikusan „ha nem a saját szememmel látom, nem is hiszem el” esete. Ez látszódott valószínűleg rajtam is.

A kezelés előtt egy barátnőm lefényképezte az arcom, hogy „előtte-utána” fotó is legyen. A ráncok csökkenésén kívül a másik döbbenet, hogy az arcomon lévő májfolt színmélysége határozottan csökkent. A kontúrjai elhalványodtak, a közepén a barna pigment szinte eltűnt. Határozottan kevésbé láthatóvá vált. A barátnőm által készített képeket kinagyítva is megnéztük, így egyértelműen össze tudtuk hasonlítani, hogy ez nem káprázat, hanem valóság!

Következő nap reggel azonnal rohantam a tükörhöz. Nem mélyültek vissza a ráncaim, a bőröm kifejezetten jól érezte magát! Olyan érzés volt, mintha rengeteg bőrtápláló anyagot vittek volna be a bőröm alá és attól teltebb és egészségesebb lenne. Egyszerűen egészségesnek és szépnek éreztem az arcom.

Észrevettem, hogy a csapvízzel való mosakodás után az arcbőröm kiszáradt. Féltem, hogy ezzel el is veszett a kezelés jótékony hatása. De nem! Másnap reggel ugyanolyan élettel teli és egészséges volt, mint az előző napi mosakodás előtt. Az az érzésem, mintha belülről gyógyítaná magát a bőröm!

Márc. 13-án, hétfőn munkába indulás előtt elgondolkodtam, hogy tegyek-e alapozót az arcomra. Ez mindennapos volt nálam, mivel a bőr egyenetlenségeim, a pattanások, a piros foltok miatt ez hétköznapi rutin számomra. Ugyan néhány pattanás, piros folt maradt az arcomon, de úgy éreztem, hogy csak ártanék a bőrömnek bármilyen mesterséges kemikáliával, ezért inkább nem tettem. Úgy éreztem, hogy így érzi jól magát a bőröm! Mintha levegőhöz, tápanyaghoz jutott volna! Ezt nem teszem tönkre!